Concerts

Actualitat Musical

Nou Disc ``Debut en clau de Jazz``

Debut en clau de Jazz sortirà a la venda el dia 1 de Novembre de 2015 i estarà disponible a totes les plataformes digitals i a la botiga de la web.

Amb la publicació del nou treball “Debut en clau de Jazz” Tito Dorca ret homenatge als grans del Jazz com GEORGE GERSHWIN, ARTHUR HAMILTON o RICHARD RODGERS i LORENZ HART entre altres, amb la seva particular i dolça veu interpretant temes com MY FUNNY VALENTINE, IT HAD TO BE YOU o COME RAIN OR COME SHINE. El cantant ha trigat quasi tres anys en publicar el seu segon treball per què buscava l’excel·lència de la música i un acurat treball amb la veu. Ho ha aconseguit. Debut en clau de Jazz és un prodigi de senzillesa, fidelitat de les versions i d’un sentiment insuperable.

Toni Pujol al contrabaix, Ruben Berengena a la bateria, Raúl Marc al piano i Cesc Adroher a la guitarra han participat en aquesta gravació irrepetible. El resultat d’aquest treball és un interessant camí cap a l’elaboració d’un llenguatge propi i molt particular en el món del Jazz gironí.

- VEURE TOTS ELS PROJECTES -
Debut en clau de Jazz
ALBUM
Debut en clau de Jazz
Tito Dorca

Novetats

Alma, Nou treball disponible a partir d’avui.

Alma, Nou treball disponible a partir d’avui.


Alma, Nou treball disponible a partir d’avui. Aquí podeu escoltar i compar Vestida de Nit i Mercè

CONTINUAR LLEGINT
“Alma” Tito Dorca i Ramón Sei

“Alma” Tito Dorca i Ramón Sei


“La veu de Tito Dorca i el Hang de Ramón Sei es troben per donar forma “ALMA”.

CONTINUAR LLEGINT
Molt Bon Nadal a Tothom

Molt Bon Nadal a Tothom


Des d’aquest meu espai vull desitjar-vos a totes i a tots que passeu unes magnífiques festes de Nadal. El Nadal el fem totes i tots i junts podem fer...

CONTINUAR LLEGINT

Botiga Online

Social

Per rebre totes les novetats subscriu-te a la meva Newsletter